CONTACT

Daca doriti un alt pachet decat cele afisate pe site, folositi formularul de contact si nu uitati sa treceti cat mai multe detalii (link la un proiect asemanator , culori, preferinte, pagini, tipul site-ului, etc.) pentru a va putea putea face o oferta de pret.

Trimite-ne un mesaj

Info

L-V : 08:00 – 18:00

0732 022 874 – Sebi

Tg.Mures, Mures

Realizati si magazin online?

Da, realizam si magazin online. Alegem platforma wordpress pentru magazine online deoarece este avansat si usor de utilizat. Preturile pentru magazine online sunt mai mari decat la site-urile de prezentare.

Va ocupati de SEO si Promovare?

Da. La cerere, contracost oferam servicii de SEO – On Page . Optimizam site-ul seo pentru o indexare mai buna in google. De astfel ne ocupam si de google ADS , promovarea anunturilor online.

Faceti si redesign site?

Bineinteles. Facem redesign la site, dar la alte preturi fata de cele afisate. Trebuie sa ne comunicati cat mai multe detalii prin mesaj pentru a va putea face o oferta de pret pentru redesign site.

Foloseste formularul de CONTACT pentru mai multe detalii !

Nu esti decis inca? Nu-i nimic! Foloseste formularul de contact si da-ne mai multe detalii despre proiectul tau. Noi iti vom face o oferta de nerefuzat in cel mai scurt timp.

Info

L-V : 08:00 – 18:00

0732 022 874 – Sebi

Tg.Mures, Mures

Meniu

9 Principala

9 Despre noi

9 Creare site

9 Portofoliu

9 Contact

Link-uri

5 Politica Cookie

5 GDPR

5 A.N.P.C.

Copyright © 2020 Toate drepturile rezervate.