Alege un plan care ti se potriveste

Crearea unui site este cea mai usoara metoda de a va promova afacerea. Un site reprezinta imaginea dvs. pe internet si este o posibilitate de a atrage noi clienti.​

Creare site de prezentare

Un website responsive si atragator poate avea un impact semnificativ asupra afacerii tale. Oamenii iubesc sa utilizeze site-uri care sunt bine concepute si usor de folosit. Aspectul vizual atragator al unui site conteaza foarte mult si poate face intr-adevar diferenta. Fie ca este vorba despre o corporatie sau de e-commerce, designurile si caracteristicile sale vor crea popularitate si astfel site-ul va ajunge in randul publicului si circuitului de business. Este cunoscut faptul ca website-urile reprezinta intreaga companie si daca este adresat corect publicului tinta, va aduce oportunitati de afaceri uriase. ExoWeb.ro furnizeaza servicii de web design (Creare Magazin Online sau site de prezentare, optimizare seo, marketing online si rebranding) profesionale de top, utilizand in mod optim experienta sa pentru a crea un site castigator in orice tip de industrie. Un website de calitate, usor de utilizat reprezinta un bun al companiei tale.

Creare pagini nelimitate

Aveti posibilitatea de a crea pagini nelimitate. Puteti face un site despre retete mancaruri sau orice altceva.

Functii Video

Posibilitatea de a avea video player pe site-ul dumneavoastra sau un slider cu video-uri.

Crestere profit

Cu o campanie creata de noi, profitul dumneavoastra va creste cu siguranta.

Functii de chat live

Clientul va poate scrie live pe whatsapp , messenger, mail, mesaj fara a fi nevoit sa mearga in pagina de contact. Doar cu o simpla extensie.

Site responsiv

Site-ul se adapteaza automat la dispozitivul folosit de utilizator ( Calculator, Tableta sau telefon).

+ Multe altele

Posibilitatea de a schima limba site-ului, extensii de apelare rapida , harta locatie , adaugare in google business, etc.

Panou de administrare

Nu trebuie sa platesti pe nimeni pentru a-ti adauga continut nou pe site. Panoul de administrare este usor de folosit. Instruim gratuit clientii care vor sa invete sa isi administreze singur propriul site.

Z Creare site web cu posibilitatea de administrare proprie

Z Posibilitatea de realizare pagini web noi nelimitate

FAQ

Intrebari frecvente.

Cat dureaza crearea unui site?

Depinde de pachetul ales de dumneavoastra. De la 3 zile la 7 zile lucratoare. Pentru proiecte mai mari timpul de finalizare creste in functie de cerintele clientului.

Ce este un site static sau dinamic?

Un site static, este o pagina statica creata de noi care nu mai poate avea actualizari (continut nou,imagini noi etc.) . Un site dinamic are un control panel unde dumneavoastra puteti modifica continutul sau adauga continut nou pe site.

Ce materiale trebuie sa furnizez eu?

Ca si client, dumneavoastra trebuie sa ne furnizati serviciile dumneavoastra care vor fi trecute pe site, imaginile care doriti sa apara pe site si cat mai multe detalii despre business-ul dumneavoastra.

Cum putem sa incepem ?

Pentru inceput, trebuie sa completati formularul de contact.

Ce este un domeniu si o gazduire web ?

Un domeniu de internet, este o adresa virtuala . www.exemplu.ro este adresa virtuala iar Bucuresti, Str. Exemplu , este o adresa fizica. Gazduirea web este serviciul cu ajutorul caruia site-ul dumneavostra si fisierele care il alcatuiesc sunt stocate pe un server. Serviciul de gazduire web face ca site-ul dvs. sa fie accesibil tuturor utilizatorilor de internet.

Ce inseamna suport tehnic ?

Prin serviciul de suport tehnic se intelege rezolvarea problemelor aparute la unua dintre serviciile cumparate.

Foloseste formularul de CONTACT pentru mai multe detalii !

Nu esti decis inca? Nu-i nimic! Foloseste formularul de contact si da-ne mai multe detalii despre proiectul tau. Noi iti vom face o oferta de nerefuzat in cel mai scurt timp.

Info

L-V : 08:00 – 18:00

0732 022 874 – Sebi

Tg.Mures, Mures

Meniu

9 Principala

9 Despre noi

9 Creare site

9 Portofoliu

9 Contact

Link-uri

5 Politica Cookie

5 GDPR

5 A.N.P.C.

Copyright © 2020 Toate drepturile rezervate.