Creare Site Prezentare
Gorj, Târgu Jiu

Descoperă serviciile noastre de Web Design și Marketing Online pentru afacerea ta din Târgu Jiu. Cu un site bine realizat și strategii eficiente, te ajutăm să atragi clienți și să crești online. Simplu, profesional, și orientat către succesul afacerii tale.

Un site web de succes

Mai Multe Comenzi, Mai Mult Profit

Gorj - Târgu Jiu

Nu oferim doar crearea unui Site Web de Prezentare, ci și planificarea afacerii online, design și experiență de utilizare excepționale, implementare SEO ON-Page, conformitate GDPR, promovare pe Google ADS, Facebook ADS.
Beneficiezi de Suport Tehnic dedicat și multe alte avantaje pe care le punem la dispoziție pentru a-ți maximiza impactul online. Alege să transformăm fiecare detaliu într-o experiență online remarcabilă pentru brandul tău.

Design Unic

Iți oferim un site personalizat, distinct și atrăgător. Distinge-te în lumea digitală cu un design care reflectă autenticitatea și identitatea brandului tău.

Incarcare Rapida

Beneficiază de un timp de încărcare redus, asigurând o experiență de navigare rapidă și plăcută pentru toți vizitatorii tăi.

Optimizare SEO

Maximizează vizibilitatea online cu serviciul nostru de Optimizare SEO. Implementăm strategii avansate pentru a asigura clasarea în top în motoarele de căutare, atrăgând mai mulți vizitatori și clienți către site-ul tău.

OBTINE OFERTA PERSONALIZATA

Contactează-ne pentru a beneficia de un site web adaptat nevoilor tale.

Beneficii creare Site Web

Târgu Jiu

Un website responsive si atragator poate avea un impact semnificativ asupra afacerii tale. Oamenii iubesc sa utilizeze site-uri care sunt bine concepute si usor de folosit. Aspectul vizual atragator al unui site conteaza foarte mult si poate face intr-adevar diferenta. Fie ca este vorba despre o corporatie sau de e-commerce, designurile si caracteristicile sale vor crea popularitate si astfel site-ul va ajunge in randul publicului si circuitului de business. Este cunoscut faptul ca website-urile reprezinta intreaga companie si daca este adresat corect publicului tinta, va aduce oportunitati de afaceri uriase. ExoWeb.ro furnizeaza servicii de web design (Creare Magazin Online sau site de prezentare, optimizare seo, marketing online si rebranding) profesionale de top, utilizand in mod optim experienta sa pentru a crea un site castigator in orice tip de industrie. Un website de calitate, usor de utilizat reprezinta un bun al companiei tale.

Creare pagini nelimitate​

Aveti posibilitatea de a crea pagini nelimitate. Puteti face un site despre retete mancaruri sau orice altceva.​

Functii de Mesaje Live

Clientul va scrie live pe whatsapp , messenger, SMS fara a fi nevoit sa mearga in pagina de contact.

Functii Video

Posibilitatea de a avea video player pe site-ul dumneavoastra sau un slider cu video-uri.

x

Functii Responsive

Site-ul se adapteaza automat la dispozitivul folosit de utilizator ( Calculator, Tableta sau telefon).

Crestere profit

Cu o campanie creata de noi, profitul dumneavoastra va creste cu siguranta.

a

+ Multe alte beneficii

Posibilitatea de a schima limba site-ului, extensii de apelare rapida , harta locatie , adaugare in google business, etc.

OBTINE OFERTA PERSONALIZATA

Contactează-ne pentru a beneficia de un site web adaptat nevoilor tale.

Beneficiezi de

Panou de Control

ACUM AdaugI Conținut Fără Costuri Suplimentare

Adăugarea de conținut nou pe site-ul tău nu implică costuri suplimentare. Panoul nostru de administrare este conceput pentru a fi intuitiv și ușor de folosit. Oferim gratuit instruiri personalizate clienților care doresc să învețe cum să-și administreze independent propriul site.

Procesul de Creare a
Site-ului Web in Târgu Jiu

Pasul nr. 1
1. Discuție Inițială
În prima etapă, inițiem dialogul. Clientul comunică nevoile și viziunea pentru a contura direcția proiectului, stabilind fundația colaborării noastre pentru crearea site-ului web.
Pasul nr. 1
Pasul nr. 2
2. Analiză și Planificare
În etapa de Analiză și Planificare, detaliem elementele cheie ale proiectului. Alături de client, stabilim conținutul, aspectul și strategia pentru un site web personalizat și eficient.
Pasul nr. 2
Pasul nr. 3
3. Design și Implementare
Etapa de Design și Implementare aduce la viață conceptul discutat anterior. Lucrăm intens asupra elementelor vizuale, asigurându-ne că designul unic și funcționalitatea sunt puse cap la cap.
Pasul nr. 3
Pasul nr.4
4. Testare si Lansare
Verificăm și predăm site-ul conform termenului stabilit, colaborând pentru a ne asigura că totul este funcțional și pregătit pentru utilizare.
Pasul nr.4

FAQ - INTREBARI SI RASPUNSURI

Intrebari frecvente

Care este durata aproximativă a procesului de creare a unui site de prezentare, de la inițiere până la lansare?

Timpul de realizare variază în funcție de complexitatea proiectului. Site-urile de prezentare pot dura între 3 și 14 zile, în timp ce proiectele mai ample pot necesita mai mult timp. Discutăm detaliile în etapa inițială pentru a stabili un program realist.

Plățile se efectuează în etape, iar termenii de plată sunt specificați în contractul nostru, adaptându-ne la nevoile financiare ale clientului.

Colaborăm îndeaproape cu clienții pentru a colecta informațiile și materialele necesare, asigurându-ne că site-ul reflectă corect identitatea afacerii tale. Pentru a începe, avem nevoie de detalii despre afacerea ta, preferințele de design, conținutul și eventual funcționalitățile dorite. Cu cât oferi mai multe detalii, cu atât proiectul va progresa mai eficient.

Da, site-ul tău poate fi extins ulterior. Îți vom oferi un site scalabil, ușor de modificat și actualizat. Adăugarea de pagini suplimentare poate fi gestionată fie de tine, fie de echipa noastră.

Pentru orice modificare sau actualizare, poți să ne contactezi prin e-mail sau telefon. Vom discuta cerințele tale și vom stabili planul pentru implementare în cel mai scurt timp posibil.

Oferim pachete de mentenanță la costuri competitive pentru a asigura funcționarea și actualizarea continuă a site-ului tău.

Crezi ca pachetele oferite de noi nu corespund cerintelor tale?

Fiecare afacere este unică, iar noi oferim soluții personalizate pentru site-uri web. Dacă nu găsești exact ce îți dorești în pachetele noastre, creăm oferte special adaptate nevoilor tale.

Nu mai sta pe Ganduri

Beneficiază de servicii de calitate, design atrăgător și suport dedicat.
Contactează-ne pentru a beneficia de un impact online semnificativ și durabil.

Servicii profesionale
Web Design & Marketing

Info

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate.